
EFFEKTBESKRIVELSER

Når dette symbol er i spil, produceres den viste ressource én gang i hver tur 
for hvert symbol i din by.

Når dette symbol er i spil, produceres en valgfri af de viste ressourcer  
én gang i hver tur.

I slutningen af spillet giver dette symbol det viste antal point.

I slutningen af spillet giver dette kort det viste videnskabssymbol,  
som føjes til din samling af Grønne kort.

Når dette symbol er i spil, må du købe basale ressourcer fra din sidemand  
(til venstre eller højre afhængig af pilenes retning)  

for 1 mønt i stedet for 2.

Når dette symbol kommer i spil, skal du øjeblikkeligt tage det viste antal mønter fra banken 
for hvert kort af den viste farve i din og dine sidemænds byer. Kort i den viste farve, som 

dine sidemænd har bygget i denne tur, tælles også med.

I slutningen af spillet giver dette symbol det viste antal point for hvert kort  
af den viste farve i dine sidemænds byer.

Når dette symbol er i spil, stiger din militærmagt svarende til antallet  
af militærsymboler på kortet.

I slutningen af spillet giver dette kort et valgfrit videnskabssymbol,  
som føjes til din samling af Grønne kort.

Når dette symbol kommer i spil, skal du øjeblikkeligt tage det viste antal 
mønter (fra banken) og lægge dem i dit møntforråd.

Når dette symbol er i spil, må du købe sjældne ressourcer (glas, stof  
og papyrus) fra dine sidemænd for 1 mønt i stedet for 2.



Har I behov for en yderligere forklaring af en effekt? 
Kig i vores FAQ,

www.7wonders.net/faq
eller scan denne kode:

I slutningen af spillet giver dette symbol 1 point for hvert Brune, Grå  
og Lilla kort (inklusive dette) i din by.

Når dette symbol kommer i spil, skal du øjeblikkeligt tage 3 mønter 
(fra banken) for hver del af dit vidunder, som du har bygget.
I slutningen af spillet giver dette symbol desuden 1 point for hvert 
stadie af dit vidunder, som du har bygget.

Når dette symbol er i spil, må du bygge det sidste alderkort i hver alder 
ifølge de normale regler i stedet for at smide det i bunken med brugte kort.
Når dette kort spilles, anses det for en ny tur, og kortet skal derfor 
spilles, efter alle spillere har spillet deres sidste kort. 

I slutningen af spillet giver dette symbol 1 point for hver vidunderdel, 
der er bygget, i din og dine sidemænds byer.

I slutningen af den tur, hvor dette symbol kommer i spil, skal du tage 
alle kort i bunken med brugte kort. Vælg et af kortene, og byg det gratis.

Når dette symbol er i spil, kan du bygge det første alderkort i hver 
farve gratis.

Når dette symbol er i spil, må du bygge det første alderkort i hver 
alder gratis.

Når dette symbol er i spil, må du bygge det sidste alderkort i hver 
alder gratis.

I slutningen af spillet giver dette symbol 7 point, hvis alle dele af dit 
vidunder er bygget.

Når dette symbol kommer i spil, skal du øjeblikkeligt tage det viste antal mønter  
(fra banken) for hvert kort af den viste farve i din by.

I slutningen af spillet giver dette symbol desuden det viste antal point for hvert kort  
af den viste farve i din by.

Når dette symbol kommer i spil, skal du øjeblikkeligt tage 1 mønt 
(fra banken) for hvert Gule kort i din by (inklusive dette).
I slutningen af spillet giver dette kort desuden 1 point for hvert  
Gule kort i din by.


